Tämän tarinan Prologi kertoo lyhyesti siitä, mitä on tapahtunut ennen varsinaisen tarinan alkua. Toivottavasti pidätte lukemastanne!

~~~~

Bianca Flynn asuu Sunset Valleyn keskustassa vanhempiensa kanssa. Hänen vanhempansa ovat hyvin rikkaita ja heillä on hieno talo, mutta Bianca ei silti ole täysin tyytyväinen elämäänsä. Siksi hän ja hänen paras ystävänsä, Lisa Brown, ovat päättäneet lähteä kauas Simlandian itäpuolelle, kaupunkiin nimeltä Twinbrook. He ovat jo ostaneet tontin Twinbrookin keskustan laitamilta ja aikovat rakentaa sinne yhteisen talon. Lisa on kuitenkin muuttanut mielensä, ja lähtöpäivän aamuna kertoo tästä parhaalle ystävälleen...

 

"Bianca, mikset voisi yrittää ymmärtää minua? Minä en voi lähteä. En vain... Voi. Minulla on Eric ja..." Lisa yritti turhaan lepyytellä raivostunutta Biancaa. "Aina sinä vetoat siihen typerään Ericiin! Meidän piti lähteä pois täältä yhdessä, mutta nyt sinä jätätkin minut yksin! Jos luulet vielä olevasi paras ystäväni, niin voin kertoa että et todellakaan ole, enkä koskaan tule antamaan sinulle anteeksi!" Bianca huusi, kunnes hänen äänensä murtui. "Bianca -", toinen aloitti puolustelun, mutta Bianca oli jo mennyt.

 

Bianca lampsi suoraan kotoaan Herra Foremanin, sen miehen, jolta tontti oli ostettu, toimistolle. "Herra Foreman, olkaa niin kiltti ja purkakaa se sopimus!" Bianca aneli ja oli jo vähällä polvistua maahan, mutta se voisi vaikuttaa miehen mielestä hiukan pilkalliselta, joten hän tyytyi seisomaan. "Kuulkaa nyt, neitiseni. Teistä en tiedä, mutta minun sopimukseni pitävät. Siinä se", Foreman tokaisi katsoen toista tuimasti. "Mutta Lisa ei..."
"Minua ei kiinnosta pätkääkään ystäväsi mielenmuutokset! Tontti on teidän", Foreman sanoi raivon partaalla ja jätti Biancan yksin toimistoon.

Paria tuntia myöhemmin Bianca seisoi haikeana entisen kotitalonsa edessä. "Hyvästi", hän sanoi hiljaa vanhemmilleen, jotka nyökkäsivät vastaukseksi. He eivät olleet sellaisia vanhempia, jotka halaisivat ja antaisivat suukkoja, jotka kertoivat rakastavansa. He eivät olleet kuin Lis... Ei, Bianca ei enää koskaan aikonut muistella tuota tyttöä. Ei koskaan.

~~~~

Siinäpä se, toivottavasti olette nyt edes jotenkin kärryillä siitä, mitä on tapahtunut ennen Biancan Twinbrookiin muuttoa. Kommenttia saa toki laittaa :)